Over ons

Spin-Off Nederland is hèt adres voor stickers, autobelettering, reclameborden, vlaggen, spandoeken, textiel, bedrukken en borduren. Spin-Off Nederland is gevestigd aan de Ceresweg 23 in Leeuwarden. De mogelijkheden bij Spin-Off Nederland zijn eindeloos. Zo vertellen vader René, founder van Spin-Off Nederland, en  zoon Melvin Spindelaar…

Korte Lijnen?
“Ja, Spin-Off Nederland werkt met korte lijnen. We hebben namelijk de productie van begin tot het eind in eigen hand. Zo kunnen service èn kwaliteit zoveel mogelijk gewaarborgd blijven. Zelf vinden een prettige en persoonlijke benadering heel belangrijk. Je verwacht dat ook als je klant bent bij een bedrijf. Zo mogen onze relaties dat ook van Spin-Off Nederland verwachten. Wij bieden dat voor, tijdens en ná het uitvoeren van een opdracht.”

Veel mogelijkheden in textiel?
Je zou haast zeggen, de mogelijkheden zijn eindeloos..! We hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in het borduren en bedrukken textiel. Zo borduren we kleding, textiel, caps, badstof of accessoires maar kunnen het ook bedrukken. Ook daarin staan we garant voor de beste kwaliteit tegen de beste prijs. We hebben het hele borduurproces en drukproces in eigen hand. Zo kunnen we de lange levensduur en een zeer goede wasbestendigheid waarborgen. We borduren of drukken zelfs met bestendigheid tegen industrieel wassen en chemisch reinigen. Dat is dan weer belangrijk bij werk- en beroepskleding.”

Hoe zit dat met belettering en reclameborden?

We zijn al jaren specialist op het gebied van autobelettering en reclameborden zijn een perfect middel om een bedrijf of product te promoten. Ze moeten vooral in het oog springen, zodat een bedrijf vindbaar en herkenbaar is. In autobelettering leveren we de beste kwaliteit vinyl. Met uiterste precisie wordt het uitgesneden en geprint. Er is voldoende ruimte, kennis en capaciteit in huis om personenauto’s, vrachtwagens en zelfs grote wagenparken in korte tijd te voorzien van reclame-uitingen. Hetzelfde geldt voor reclameborden! Bij ons zijn portaalborden en wegwijsborden of aan reclameborden langs het sportveld van een vereniging in alle soorten en maten verkrijgbaar.”

Kan de vlag uit?
“Als het aan ons ligt wel! Elke denkbare vlag kunnen we namelijk gebruiksklaar leveren. Er zijn ook zoveel mogelijkheden. Taditionele, staande of hangende vlaggen kunnen met of zonder mast worden geplaatst en geleverd. Verwant aan vlaggen zijn spandoeken! Die printen we digitaal. De bijbehorende buizenframes worden vrijstaand geplaatst of aan de gevel gemonteerd. Paradepaardje is de bungeebanner™, een snel inzetbaar ingenieus systeem wat het gedeelte waar het spandoek aan is bevestigd heen en weer laat bewegen. Met deze bungeebanner val je op, maar niet om! Haha…”

Reclame-en raamfolie in huis?
“Niet alleen voor in huis hoor, ook voor bijvoorbeeld raamdecoratie op kantoor! Met diverse foliematerialen worden er speciale effecten gecreëerd zodat het net lijkt of het glas gezandstraald is. Maar denk bijvoorbeeld eens aan autoruiten en zelfs kantoorpanden te voorzien van inkijk- of zonwerende folies. Er kan zelfs ‘one way vision’-folie voor een etalage of showroom worden gebruikt. Op de folie wordt een foto of beeld naar keuze geprint en aan de buitenzijde van een ruit geplaatst. Zo heb je geen inkijk, maar er kan wel naar buiten worden gekeken.”

Beursgenoteerd?
“Haha… Nee, wij zijn nog niet beursgenoteerd. We hebben wel álle mogelijkheden om een bedrijf op een vakbeurs te presenteren in huis. Zo bieden we display-systemen voor op een balie tot de realisatie van een complete beursstand. We maken Roll-ups, Pop-ups, Counters en Full Colourprints. We leveren een breed scala aan merken van diverse displayproducten maar ook digitale-tijd en temperatuur-displays. Er kunnen zelfs de beursvloer aan kleden om een product onder de aandacht te brengen of het bedrijfsimago te versterken.”

Bekende klanten?
“Ja, we werken nauw samen met veel relaties die hun promotie of drukwerk op welk gebied dan ook in onze handen leggen. Onder meer Sportclub Cambuur heeft vertrouwen in de kwaliteit en service van Spin-Off Nederland en daar ben ik best trots op!”