Offerte aanvragen

Kleding & Textiel

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan kleding, (werk-) schoenen en textiel. Van sport tot werkkleding, wij leveren het allemaal. Daarnaast kunt u bij ons ook uw kleding en textiel voorzien van logo en/of tekst. Borduren of 1 van de verschillende technieken van bedrukken? Wij geven graag advies!

Bedrukken

Uw opdruk word uit een flexfolie gesneden, vervolgens gepeld en met een drukpers op de kleding / het textiel aangebracht. Wij hebben Flexfolie in vele kleuren en varianten. 

Borduren

De meest duurzame, luxe en professionele uitziende manier van uw logo op kleding en/of textiel is borduren. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Sportkleding

Laat uw evenement, bedrijf, vereniging opvallen met unieke teamkleding! Zowel clubs als de hobbysporter zijn bij ons aan het juiste adres voor een outfit van goede kwaliteit.

Wielerkleding

Uniek en professioneel op uw fiets stappen! We bieden u een mooi assortiment van custom wielerkleding. Wielerkleding kunnen wij naar wens leveren volledig gesublimeerd of gedeeltelijk de mogelijkheden zijn eindeloos

Werkkleding

Of je nou bouwvakker, hovenier, schilder of in de verpleging zit ; wij kunnen jou helpen  aan de ideale set kleding. Broeken, shirts en polo's, maar ook jassen, luxe overhemden, bodywarmers of sokken.  Voor elk budget en grote of kleine oplages kunnen wij bedrijfskleding leveren en voorzien van logo.

Twijfelt u of wij u kunnen helpen, of wilt u iets wat niet op de site staat?
De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos! Twijfel niet en neem contact met ons op.
Spin-Off Nederland © 2019 - Alle rechten voorbehouden