Over ons

Over ons

Spin-Off Nederland is hèt adres voor stickers, autobelettering, reclameborden, vlaggen, spandoeken, textiel, bedrukken, borduren en nog veel meer!

Wij zijn een kleinschalig bedrijf, voor zowel bedrijven als particulieren. Bij ons kunt u voor (bijna) alles terecht wat u een hoop tijd bespaard! Doordat wij geen enorm massabedrijf zijn kunnen wij u sneller en persoonlijker helpen.

René & Melvin

Spin-Off Nederland is in 2006 opgericht door René (Spindelaar). Vanuit zijn vroegere handel in sportkleding, die hij desgevraagd ook bedrukte, was het een logische stap om met bedrukking van kleding te starten. Maar om een uitgebreider assortiment aan te kunnen bieden werden er ook borduurmachines aangeschaft. Melvin (Spindelaar) kwam op zijn 17e bij zijn vader werken als bijbaantje, en na geslaagd te zijn op school werd dat op fulltime basis. Het begon allemaal aan huis vanuit de garage, waar alle apparatuur stond, terwijl er een kantoorruimte gehuurd werd in het WTC-Expo en elders weer een loods voor de opslag. Op een gegeven moment ging Melvin onder de naam Spin-Off Logo Wear voor zichzelf aan het werk. Maar omdat beide bedrijven veel met elkaar samenwerkten, was het vervolgens een logische stap om een vof op te richten en onder één vlag verder te gaan. Inmiddels is Melvin al ruim tien jaar eigenaar van Spin-Off Nederland met René als zijn adviserende rechterhand.

Hemrik

Begin 2014 verhuisde Spin-Off Nederland van de garage en het WTC naar een ruimte in het pand van Muta Sport om vervolgens in 2016 ons in ons huidige bedrijfspand aan de Ceresweg in Leeuwarden te vestigen. Daar zijn we in korte tijd nog veel groter geworden. Meer personeel en meer machines. Ondertussen hebben we eigen printers, plotters, laminator, borduurmachines en drukpersen.

Vanaf de begintijd werken we al landelijk. We verzorgen de kleding en alle randzaken voor diverse voetbalclubs, wielerteams en andere sportclubs. Zo komt alles wat bij Cambuur bedrukt is bij ons weg: de wedstrijdkleding, alle merchandise, noem maar op. Verder doen we veel in bedrijfskleding, motorkleding en reclamedoeken en -vlaggen. Omdat we ook bestickering van auto’s voor onze rekening nemen en reclameborden en dergelijke leveren, krijgen we vaak het hele pakket waardoor we een bedrijf compleet ontzorgen. En sinds 2013 houden we ons ook bezig met het aankleden van beurzen.

2000

Opgericht in

0

Specialisten