Waarom voertuigbestickering?

Autoreclame zorgt voor herkenning onderweg en op (werk)locatie. Kies je voor opvallend of houd je het liever subtiel? Wij kunnen je auto bestickeren of wrappen. Van ontwerp tot montage, wij helpen je. Het voordeel van wrappen en bestickeren is dat je het makkelijk weer kan verwijderen. Het wrappen van je voertuig kan in verschillende kleuren, maar ook zijn er opties in een matte, chrome of carbon wrap. Ook kunnen wij er vele printen en structuren op zetten. Wij kunnen zowel bedrijfsauto’s als privé auto’s wrappen.

Gluurders tegengaan of de look van je auto veranderen? Wij kunnen je autoruiten ook tinten. Wij hebben verschillende kleuren en transparanties aan tintfolie.

Heeft u een ander voertuig, zoals een boot. Wij kunnen ook stickers van bootnamen, plaatsnamen of y-registraties leveren. Maar denk ook aan striping of stadsbeelden van bijvoorbeeld de Oldehoven in Leeuwarden. Van roeiboot tot yacht alle stickers zijn bij ons te bestellen.

Je caravan of camper is natuurlijk je huisje op wielen. En net als je huis wil je die graag zo persoonlijk mogelijk maken. Dit kan gemakkelijk door middel van stickers. Deze blijven goed zitten bij het wassen, maar zijn ook weer makkelijk te verwijderen als je hem ooit wil verkopen. Namen, symbolen, figuren of zelf foto’s alles is mogelijk!

Liever niet zelf plakken? Ook voor de montage kun je bij ons terecht! Kom gerust eens bij ons langs om de verschillende folies te bekijken of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Vragen? René helpt je graag verder!

info@spinoffnederland.nl

Wij reageren binnen 1 werkdag

+31 (0)58 20 38 093

Onze specialisten staan voor je klaar

WhatsApp

Stuur gemakkelijk een berichtje

Leeuwarden

Ceresweg 23, 8938 BG

Portfolio

Ook het uiterlijk van je voertuig veranderen?